Pipaia Valpolicella DOC Classico superior, Ripasso 2009

kr. 110,00 pr. flaske

Denne rødvin er produceret af 70% Corvine og 30% Rondinella.

Druerne er høstet i slutningen af oktober måned, hvorefter de har ligget 20-30 dage i trærammer, før de har gennemgået den traditionelle vinifikation i rustfrie ståltanke.

Der sker desuden en anden fermentation efter ca. 6 måneder på kvas fra årets Amarone, hvilket given den såkaldte “Ripasso”. Dette giver vinen en flottere krop, karakter og mere duft. Vinen er derefter lagret i store egetræsfade i et år, før de flaskes.

Rødvinen har en flot rød farve med en duft af undertoner fra kirsebær og solbær.

Vinen kan glimrende serveres om aperitif i gode venners lag. Dette en en “lille Amarone”.

Serveringstemperatur 17-180 C.

Varenummer (SKU): 39-IT-006 Kategorier: ,

Beskrivelse